Založ si blog

Rakovina a tajnosti, prečo?

Zdravím všetkých. Chcem vám napísať pár riadkov, aby ste aj vy pochopili podstatu rakoviny.

Mám silné nutkanie napísať pravdu o všetkom, čo iní prehliadajú, mám chuť otvoriť hlavu aj neodborníkom, čiže laikom, mám chuť vykričať do sveta jednu, či sto alebo aj stotisíc argumentov, že máme vymývané mozgy! Je to už od čias komunistickej éry-socializmu. Trvalo to viac ako 40 rokov, a do terajšej doby  nie sme ani o krok ďalej! Stále nám vymývajú mozgy tí, čo sú pri moci, či je to politik, ktorý tvrdí, že sa zajtra budeme mať lepšie alebo je to doktor, čo tvrdí, že nás chemoterapia zbaví rakoviny! BLUDY!!! Mám chuť kričať, a žiaľ, nikto to nechce počuť. Teraz sa nemienim zaoberať megafarmaceutickým monopolom, ktorý určuje pravidlá, lebo chcem len vysvetliť zárodok, ktorý ututlávajú jak oni, tak aj doktori, a aj politické kladivá.

Teraz k podstate.

Mali by ste vedieť, ako a kde to vlastne začína. Tam, kde vznikne, povedzme zrod, jadro, začiatok, dôjde v našom tele k štyrom krokom takéhoto zrodu.

1: Hypotalamus – nachádza sa v našom mozgu, uvoľňuje svoje živé bunky do krvi, lymfy a cerebrospinálnej tekutiny /mozgová lymfa/,takže cestujú naším systémom.

2: Hypofýza – je akýsi prívesok pod hypotalamom, kde taktiež dochádza k uvoľňovanie vlastných živých buniek.Tieto dva orgány vypustili do obehu svoje živé bunky, preto ich náš imunitný systém /presnejšie biele krvinky/ nezlikvidujú. Náš IS má ale určité odvetvie, ktoré zahrňuje aj takzvaných aktérov, komplementy. Nás bude zaujímať iba jeden, komplement C3. Ten totiž môže napadnúť a zničiť živé bunky, potom nastupujú biele krvinky a likvidujú ich. Čím viac buniek tým viac telo potrebuje kom. C3, po času už nestíha držať s nimi krok. Tieto dve bunky sa potom spoja, vytvoria dvojicu.

3: Pankreas – podžalúdková žľaza z neurčítého dôvodu tiež uvoľňuje svoje bunky, ktoré sa pripoja k dvojici hypotalamu a hypofýzy. Vzniká tak trio, ktoré má spojitosť v presnom poradí, je to: hypotalamus-hypofýza-pankreas. Takáto trojica, už neohrozená naším IS sa plaví našim krvným, lymfatickým a cerebrospinálnym riečišťom.

4: Tu prichádza na rad štvrtý orgán, môže to byť prostata, prsia alebo iný. Nezabudnime, že lymfa je tekutina, ktorá nie je v žilách alebo tepnách, ale v okolí orgánov, a časti priestoru okolo orgánu sa hovorí matrica. Bunky týchto orgánov už plávaju spolu so spojenou trojicou. Bunky z štvrtého orgánu tvoria malinké vlákna, fibronectin, laminin a lepkavú substanciu cadherin E. Ak sa do tejto lepkavej sieti dostane trojica, spojasa, splynú, vzniká tak štvorica, ktorá už daný orgán neopustí. Trojice, ktoré blúdia telom sa spoja iba s tým štvrtým orgánom, ktorý produkuje nadmerné množstvo fibronectinu, lamininu a cadherinu E. Aby vzniklo takéto nadmerné množstvo lepkavej substancie, do hry vstupuje určitý cudzopasník-parazit. Spomenuté parazity sú motolice Fasciola a Ascaris. Oslabený IS, premnožené parazity, zvýšená tvorba lepkavej substancie, trojica prilepená ku akémukoľvek štvrtému orgánu a máme zrod, jadro rakoviny!!!

Všetko je už predpripravené. Rast a priebeh choroby závisí od okolností, prítomnosti ťažkých kovov, škodlivín, rádioaktivite a parazitov.

Toto je len začiatok…

Slovák za jeden skutok trestaný 5x, výnimka, či samozrejmosť! ? !. .. II

23.09.2014

Musím napraviť to, čo som poriadne nedomyslel. Myslel som si totiž, že aj keď som nikomu neublížil, bol som aj tak súdený a odsúdený od okolitej verejnosti. Vodič, ktorý nafúka nad 1 promile je trestne stíhaný, to už vieme z nového zákona. Ale stále sa pýtam, prečo??? Sedel v osobnom aute, mal naštartované, a nafúkal, a vodičák mal zadržaný na všetke skupiny! Pýtam [...]

Čo (ne)vieme o parazitoch? Čo nám vlastne (ne)spôsobujú?

23.09.2014

Parazit je taký organizmus, ktorý cudzopasí na hostiteľovi. Parazit žije paralelne s nami, vo vnútri nášho tela, využívajúc pre svoj život našu energiu, naše bunky alebo potravu, ktorú sme zjedli. Človek je schopný nosiť v sebe viac ako 100 rôznych parazitov, od mikroskopických veľkostí až po veľké, niekoľko metrov dlhé pásomnice. Parazity sa nevyskytujú iba v [...]

Slovák za jeden skutok trestaný 5x, výnimka, či samozrejmosť! ?!

21.09.2014

Píšem teraz skutočný príbeh, ktorý sa stal tu na Slovensku, a je to môj príbeh. V poslednom čase sa všetci stretávame s medializovanými okolnosťami ohľadne alkoholu a vodičov. Samozrejme je toto správanie odsúdeniahodné, ale… Osobne som proti alkoholu za volantom, lebo ako je známe, alkohol-auto=zbraň. Ja som tiež bol jeden stých, čo si vypili a sadli za volant, [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 11057x
Priemerná čítanosť článkov: 2764x

Autor blogu

Archív